Maak kennis met Carin

''Verder kijken dan alleen een scherpe premie''. Carin Vervaeck is duidelijk als het gaat om wat haar drijft in haar werkzaamheden. Waarom Carin ruim drie jaar geleden bij Boidin solliciteerde? ''Ik wil de klant ten altijd op 1 kunnen blijven zetten''. 

Carin Vervaeck
Nieuws
Datum: 17-09-2021

Ruim drie jaar werkt Carin al weer bij Boidin in Terneuzen. Maar ze was niet nieuw in de verzekeringswereld. “Voordat ik bij Boidin begon, had ik al ruim 25 jaar ervaring opgedaan in de verzekeringsbranche''. Carin is Adviseur particulier. In deze functie kan ze haar lol helemaal op. In deze functie is namelijk geen dag hetzelfde . Klanten adviseren op kantoor, telefonisch contact en een volle mailbox wegwerken. Het is een functie met diverse werkzaamheden. 

Klantcontact in de coronaperiode

In de coronaperiode waren financieel advieskantoren uitgezonderd van de maatregel om het kantoor te sluiten voor bezoek. Toch hebben we dat een tijdje gedaan. We wilden namelijk solidair zijn aan onze collega-ondernemers, onze collega's niet in gevaar brengen en in principe kon onze dienstverlening ook online doorgaan per mail, telefonisch of via Teams. Uiteraard zijn we blij dat dit nu niet meer nodig is maar als een klant hier voorkeur aan geeft kunnen we het nog steeds faciliteren. 

De grootste verandering die Carin merkt? “Sinds corona merk ik dat klanten meer mailen en minder bellen. Mensen verwachten dat we minder goed bereikbaar zijn, maar dat is niet het geval. We zijn allemaal bereikbaar op ons vaste nummer, ook toen we thuis werkten! Hetgeen wat ik het meest miste tijdens het thuiswerken? “Ik mis de interactie met mijn collega’s. Natuurlijk kunnen we telefonisch of via onze chat overleggen of bijpraten, maar dat is toch anders.”

Thuiswerken

Net als haar collega’s werkte Carin grotendeels thuis. Dat is inmiddels verleden tijd. Mensen komen weer volop langs op kantoor en dat is fijn. Voorbeelden geven van situaties die kunnen plaatsvinden of een offerte net iets beter kunnen uitleggen. Het zijn nog maar twee voorbeelden van het groot aantal voordelen dat ''fysiek'' contact oplevert. Uiteraard houden we nog wel de nodige afstand en hebben we enkele maatregelen getroffen. “In de eerste weken moest ik daar echt mijn weg in vinden. Maar na een paar weken ging dat al stukken beter''.

Een vraag voor Carin? Je kan Carin mailen op carin@boidin.nl

Heeft u een vraag of wilt u persoonlijk advies?

Heeft u naar aanleiding van informatie op deze pagina een vraag of wilt u persoonlijk advies? Vul dan het onderstaande reactieformulier in of neem contact met ons op. 

Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hechten veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.