Maak kennis met Petra

Per 1 januari 2021 hebben we twee nieuwe collega's. Jeroen Mangnus stelde zich al eerder voor, zodoende is het nu aan Petra van Beljouw! Petra stelt zich even voor en geeft een klein verslagje hoe ze haar eerste maand heeft ervaren.

Nieuws
Datum: 17-02-2021

Mijn naam is Petra van Beljouw. Ik woon in Kloosterzande met mijn man en kinderen. En dan start je een nieuw jaar bij een nieuwe werkgever en nieuwe collega’s. Een bijzondere start in een bijzondere tijd. Collega’s die thuiswerken, minder mensen op kantoor, minder klanten die naar kantoor komen hoe gaan we dit doen?

Nou zeggen ze bij Boidin ''door er gewoon aan te beginnen''. We kijken niet naar wat we niet kunnen maar naar wat we wel kunnen. En dat is ook precies zoals ik het ervaren heb. Collega’s die je nog niet fysiek ontmoet heb, bellen je gewoon om je welkom te heten. Zakelijke dienstverlening is een essentieel beroep en zodoende uitgezonderd van de gedwongen sluiting. Klanten die graag naar kantoor komen omdat dat net iets fijner is mogen gewoon komen en helpen we op kantoor. Uiteraard wel met de nodige maatregelen. Maaaar kortom: waar een wil is, is een weg!

Mijn eerste maand was met alle nieuwe informatie en  indrukken intensief maar is voorbij gevolgen. Maar ik ben er klaar voor…. Vanaf nu kunt u ook bij mij terecht voor vragen over uw particulierenverzekeringen. Ik kijk er naar uit u te ontmoeten, op kantoor, telefonisch of via email.

Tot gauw,

Petra van Beljouw

Heeft u een vraag of wilt u persoonlijk advies?

Heeft u naar aanleiding van informatie op deze pagina een vraag of wilt u persoonlijk advies? Vul dan het onderstaande reactieformulier in of neem contact met ons op. 

Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hechten veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.