ZLM weer de beste verzekeraar, voor elfde keer op rij

ZLM verzekeringen is als beste uit de bus gekomen in het klanttevredenheidsonderzoek van het Verbond van Verzekeraars. Het onderzoek is elf keer gehouden en elf keer eindigde de ZLM op de eerste plaats. Klanten geven ZLM gemiddeld een 8,4.

Nieuws
Datum: 25-11-2020

Op de website www.verzekeraarsinbeeld.nl vindt u de rapportcijfers die klanten op zes onderdelen aan hun eigen verzekeraar geven. Handige informatie voor elke consument die een verzekering wil gaan afsluiten. In dit klantonderzoek van het Verbond van Verzekeraars staat ZLM Verzekeringen voor de tiende keer op rij op de eerste plaats! Onze klanten beoordelen ZLM gemiddeld met een 8,4. Het maakt ons trots dat we op alle zes de onderdelen het hoogst scoren van alle verzekeraars.

Het onderzoek is uitgevoerd door Kantar TNS. In totaal namen 43 verzekeraars/verzekeringslabels deel en werden ruim 10.000 klanten ondervraagd. 

Wilt u ook een gelukkige klant worden?

Bent u benieuwd of dat ZLM ook voor u interessant kan zijn? Neem dan vrijblijvend contact met ons.  Wij zetten uw huidige situatie weg tegen de premies en voorwaarden van ZLM. Tegelijk nemen we ook nog een aantal andere maatschappijen mee. Aan het eind krijgt u een persoonlijk advies.

Heeft u een vraag of wilt u persoonlijk advies?

Heeft u naar aanleiding van informatie op deze pagina een vraag of wilt u persoonlijk advies? Vul dan het onderstaande reactieformulier in of neem contact met ons op. 

Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hechten veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.