Startkapitaal opbouwen met Eigen Huis Sparen

U kunt Eigen Huis Sparen niet meer nieuw openen. Als u al Eigen Huis Sparen heeft, kunt u deze rekening gewoon blijven gebruiken.

Met Eigen Huis Sparen bouwt u een startkapitaal op voor een koop- of huurwoning, van uzelf of van uw kind. Of u spaart om uw hypotheek af te lossen. U kunt een vast bedrag per maand sparen of steeds een bedrag naar keuze storten.

Eigen Huis Sparen is voor iedereen die al een product bij RegioBank heeft. Of als u een spaarrekening samen met een ander product opent, bijvoorbeeld een betaalrekening.

Hoe werkt het?
Met Eigen Huis Sparen spaart u tot maximaal € 100.000 met een variabele rente voor een van de doelen die bij deze spaarvorm horen. De inleg is vrij en u kunt uw geld altijd opnemen. U betaalt 0,5% opnamekosten, die u kunt terugvragen als u het geld gebruikt voor bepaalde doelen. **

Wilt u in de toekomst een huis of grond kopen? Of heeft u al een huis en wilt u sparen om de hypotheek af te lossen? Spaar dan flexibel via Eigen Huis Sparen.

 

Ingangsdatum
Verhuisdatum
Bijvoorbeeld: 17-06-2022
Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hechten veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.