Krijg bij je hypotheekadvies een interieurontwerp cadeau!

Bij het realiseren van je droomhuis komt er veel kijken - van het vinden van de perfecte hypotheek tot het creëren van een interieur dat jouw persoonlijkheid weerspiegelt. En daarom hebben we iets speciaals voor jou in petto.
 

Nieuws
Datum: 24-08-2023

Wanneer je nu kiest voor hypotheekadvies via ons, krijg je niet alleen professioneel financieel advies, maar ook een interieurontwerper cadeau! Iris Visser van Fisk Living zal nauw met je samenwerken om je nieuwe huis om te toveren tot een prachtige leefruimte die je verwachtingen overstijgt.

Of je nu houdt van een moderne, minimalistische look of juist gaat voor een warme en knusse sfeer, onze interieurontwerper zal naar je wensen luisteren en een concept creëren dat perfect aansluit bij jouw stijl en behoeften. Van kleurenpaletten en meubelindeling tot verlichting en decor, we zorgen ervoor dat elk aspect van je nieuwe huis een weerspiegeling is van wie jij bent.

Profiteer van deze unieke gelegenheid om zowel je financiële toekomst als je interieur in goede handen te leggen. Samen maken we van jouw huis een plek waar je je echt thuis voelt. Wacht niet langer - vraag nu hypotheekadvies aan en maak je klaar om de deuren te openen naar een nieuwe wereld van mogelijkheden en stijlvol wonen!

Deze actie is tot 1 decemberr geldig.  De passerdatum mag wel na 1 december liggen. Neem contact met ons op voor de actievoorwaarden.