Nieuwbouw woningen

Hypotheekadvies

  • Onafhankelijk hypotheekadvies op maat
  • Uw hypotheek met de beste voorwaarden
  • Advies door een deskundig adviseur
Afspraak makenVoorbereiden adviesgesprek

Hypotheekadvies

Advies over hypotheken om uw eerste woning te kopen, verhuizen of lagere maandlasten door een hypotheek over te sluiten. Bij Boidin staan wij voor u klaar om dit proces persoonlijk te ontzorgen. Wij helpen u bij het vinden van de juiste hypotheek aanbieder met lage maandlasten en uitstekende voorwaarden. Onze kernwoorden zijn onafhankelijk & persoonlijk. Tot snel bij Boidin Hypotheken. 
Vragen over uw hypotheek? Wij staan voor u klaar. Bel ons gerust op 0115 - 55 20 10.

Hypotheek voor starters

Plannen om je eerste huis te kopen? Wij geven je graag inzicht in je mogelijkheden en helpen je bij het vinden van de juiste hypotheek. 

Meer informatie

Hypotheek voor doorstromers

Bent u van plan om een andere woning te kopen? Wij geven u graag inzicht in uw mogelijkheden en helpen u bij het vinden van de juiste hypotheek. 

Meer informatie

Hypotheek oversluiten

Wilt u besparen op uw woonlasten door te profiteren van een lagere rente? Wij helpen u graag bij uw keuze voor oversluiten of rentemiddeling. 

Meer informatie

Verhuurhypotheek

Heeft u de afgelopen jaren flink wat geld gespaard, maar vindt u de spaarrente inmiddels wel erg laag? Dan bent u zich waarschijnlijk aan het oriënteren op een andere optie om uw geld te investeren.

Meer informatie

Laagste hypotheekrentes