Boidin slider 1

Over ons

Al vele jaren zijn de verzekeringskantoren van Boidin een begrip in Zeeuws-Vlaanderen. De familie Boidin begon in 1922 op de Markt in Oostburg. Izaak nam door vroegtijdig overlijden van zijn vader als oudste in het gezin Boidin het kantoor in Oostburg over. In 1982 kwam broer Ben aan boord en vrij snel daarna kwam de uitbreiding naar Hulst. In 1993 kwam daar de vestiging in Terneuzen bij. Zo kon Zeeuws-Vlaanderen volledig worden bediend.

De band met Zeeuwse verzekeraars is daarbij altijd sterk geweest. Vanaf het begin zijn ZLM Verzekeringen in Goes en De Zeeuwse (voorheen Algemene Zeeuwse) in Middelburg belangrijke partners geweest. Het zijn immers verzekeraars met een lokaal karakter die de verzekeringsbehoeftes van de Zeeuwse klanten goed begrijpen. En dat vinden wij erg belangrijk!

Vandaag worden de drie kantoren bestuurd door Peter Mol (Terneuzen), Robert Vinke (Oostburg en Hulst) en Marton Overbeeke (Hulst). Samen met een sterk team van professionele adviseurs die elke dag voor onze klanten klaar staan, wordt nog altijd gewerkt volgens hetzelfde basisrecept: eenvoud, persoonlijke aandacht en een goed advies.