Regiobank, Terneuzen

Wij zijn uw zelfstandig adviseur van RegioBank in Terneuzen

Wat uw wensen ook zijn: bij RegioBank vindt u precies de oplossing op het gebied van sparen, betalen of hypotheken die bij u past. Naast goede producten blinken wij uit in laagdrempeligheid. Zo hoeft u geen afspraak te maken, u kunt gewoon binnen wandelen wanneer u dat wenst. Daarnaast kunt u geld opnemen en storten als RegioBank klant.  Kortom: van verzekeringen tot aan een betaalrekening, alles onder één dak bij Boidin. 

U kunt bij ons terecht voor

Regiobank betalen

U profiteert van het gemak van een veelzijdige rekening. Zo kunt u eenvoudig en snel uw betalingen regelen via Internet Bankieren en de Mobiel Bankieren app.

Sparen - rood spaarvarken

Sparen

Voor iedere spaarwens heeft RegioBank een passende rekening. Laat uw geld groeien op de wijzie die bij uw situatie past. Met de goede voorwaarden die RegioBank u biedt.

Sleutel met rode hanger in de vorm van een huis

Hypotheken

Bij RegioBank heeft u een hypotheek op maat. U kunt kiezen uit verschillende soorten hypotheken met aantrekkelijke hypotheekrentes.

Vragen over onze RegioBank diensten? Bel gerust naar 0115 - 614 982.

Persoonlijke aandacht

Het is een vertrouwde manier van bankieren: bij ons bent u welkom voor uw dagelijkse bankzaken, maar ook voor een persoonlijk advies. U kunt altijd even binnenlopen, de deur staat voor u open. En of u nu een nieuwe bankpas nodig heeft of wilt praten over een hypotheek: wij nemen de tijd om u echt persoonlijk te helpen.

Met ruim 500 zelfstandig adviseurs is RegioBank actief door heel Nederland en zit er altijd een RegioBank kantoor bij u in de buurt. Naar aanleiding van een onderzoek onder ruim 13.000 Nederlanders is RegioBank in 2019 verkozen tot meest klantgerichte bank. We wonnen de prijs ook al in 2017.

Gemakkelijk overstappen met onze Overstapservice

De Overstapservice is een initiatief van alle banken in Nederland. Wilt u overstappen naar RegioBank? Dan kunt u de Overstapservice gebruiken. Deze service regelt allerlei zaken voor u: bijvoorbeeld dat bijschrijvingen op uw oude betaalrekening worden doorgestuurd naar uw nieuwe rekening. En dat automatische incasso's voortaan van uw nieuwe betaalrekening worden afgeschreven. Bekijk de film over onze overstapservice.