Boidin & Vinke groepsfoto

Vacatures

Boidin is een financiële dienstverlener en werkzaam in Zeeuws-Vlaanderen. Een transparant en eerlijk financieel advies: dat is waar onze medewerkers zich hard voor maken. Dat doen zij door de tijd voor de klant te nemen. Financiële dienstverlening is immers mensenwerk. Persoonlijk contact en zoeken naar de best passende oplossing kenmerkt dan ook onze aanpak.

In Zeeuws-Vlaanderen en daarbuiten zijn wij altijd op zoek naar collega's die aansluiten bij ons bedrijf. Medewerkers van Boidin weten van aanpakken en zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de branche. Samenwerken doe je niet alleen, dat is teamwork. Bij Boidin zijn we dan ook opzoek naar mensen die open staan voor ontwikkeling. Alleen op deze manier kunnen we onze klanten de service blijven verlenen die ze gewend zijn. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging?  Neem dan contact met ons op!

Vacatures:

Staat er een specifieke functie niet tussen maar denk je wel van waarde te kunnen zijn? Een open sollicitatie is wel altijd welkom.