Twee nieuwe gezichten op kantoor Terneuzen

Deze maand hebben we twee nieuwe gezichten op ons kantoor in Terneuzen. Mirthe is in dienst gekomen op de particuliere afdeling en Gaëtano loopt de komende tijd stage. Ze stellen zich graag voor:

Nieuws
Datum: 24-10-2023

Myrthe: "Na een aantal jaar werkzaam te zijn geweest in de zorg, heb ik besloten een nieuwe richting op te gaan. Bij Boidin kreeg ik deze kans en ik voelde mij meteen welkom. Ondertussen heb ik het WFT basisdiploma gehaald en ben ik druk bezig met mijn WFT Schade Particulier." Naast haar werk bij Boidin sport ze graag, wandelt ze in de natuur of gaat ze op ontdekking in nieuwe stadjes. Ook brengt ze graag tijd door met familie en vrienden.

Gaëtano volgt de opleiding bedrijfskunde en is ook afgelopen maandag gestart. "Op mijn eerste dag werd ik met open armen ontvangen door mijn nieuwe collega’s. Ik zal tijdens mijn stage bij alle afdelingen meelopen, maar voornamelijk aanwezig zijn op de afdeling Zakelijk. De eerste dagen waren enorm leerzaam en ik kijk uit naar de rest van mijn stageperiode!"

Mirthe en Gaëtano: welkom bij het team! 

Heeft u een vraag of wilt u persoonlijk advies?

Heeft u naar aanleiding van informatie op deze pagina een vraag of wilt u persoonlijk advies? Vul dan het onderstaande reactieformulier in of neem contact met ons op. 

Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hechten veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.