Kapsalon / beautysalon verzekering

Als eigenaar van een kapsalon of beautysalon loopt u verschillende risico's.  Het is belangrijk om u te verzekeren tegen deze risico's om uw bedrijf te beschermen en uw financiële toekomst veilig te stellen.

Wij bieden verschillende soorten verzekeringen aan die specifiek aansluiten om de risico's voor u als eigenaar van een kapsalon of beautysalon te dekken. Hieronder vindt u een overzicht van de verschillende soorten verzekeringen die wij aanbieden.

 • Aansprakelijkheidsverzekering
  Als eigenaar van een kapsalon of beautysalon loopt u het risico om aansprakelijk te worden gesteld voor schade of letsel aan klanten. Onze aansprakelijksverzekering dekt de kosten van juridische verdediging en schadevergoedingen als u aansprakelijk wordt gesteld voor dergelijke claims. 
 • Inboedelverzekering
  Als eigenaar van een kapsalon of beautysalon heeft u waarschijnlijk veel kostbare apparatuur en meubels. Onze inboedelverzekering dekt de kosten van vervanging als deze eigendommen worden beschadigd of gestolen. 
 • Arbeidsongeschiktheidsverzekering
  Als u ziek of gewond raakt en niet in staat bent om te werken, kan dit aanzienlijke impact hebben op uw inkomen. Onze arbeidsongeschikstheidsverzekering biedt u een inkomen ter vervanging van uw loon als u niet in staat bent om te werken
 • Brandverzekering
  Een brand kan verwoestende gevolgen hebben voor uw bedrijf. Onze brandverzekering dekt de kosten van reparaties en vervanging van beschadigde eigendommen als gevolg van brand. 

Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over onze verzekeringen. Onze deskundige adviseurs staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het vinden van de juiste verzekering voor uw bedrijf. 

Neem contact met ons op

Bijlages
Bestanden moeten kleiner zijn dan 10 MB.
Toegestane bestandstypen: txt pdf doc docx xls xlsx jpg jpeg png.
Ingangsdatum
Verhuisdatum
Bijvoorbeeld: 01-07-2024
Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hechten veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.