Vacature (Junior) Adviseur verzekeringen

Wil jij werken in de financiële dienstverlening? Ben je enthousaist over dit vakgebied en wil je jezelf ontwikkelen tot een professional?  Dan ben jij onze (aankomend) junior adviseur waar wij naar op zoek zijn! 

Boidin Assurantiën & Hypotheken te Terneuzen is een toonaangevende en onafhankelijke tussenpersoon op het gebied van verzekeringen en hypotheken. Ook zijn wij Zelfstandig adviseur van de RegioBank. Met persoonlijke service en betrokkenheid weten wij de markt naar ons toe te trekken. In het team hangt een gezellige, informele sfeer, waar we elkaar uitdagen en van elkaar leren. Door onze klantgerichtheid blijven wij groeien, vandaar onze zoektocht naar een nieuwe collega!

Wat ga je doen?
Als binnendienst medewerker verzekeringen adviseer je onze particuliere relaties. Onze verzekeringsportefeuille beheer en breid je uit. Je adviseert de klant, stelt offertes op, sluit verzekeringen af en neemt schades aan. 

Hoe ziet jouw dag er uit?
Je dag begint om 08:30 met een heerlijke bak koffie en een praatje in de koffiecorner. Vervolgens check je de volle mailbox. Dat is fijn, je collega heeft de voorraad al verdeeld. Je gaat direct aan de slag met de mailbox. Om 10:00 komt er een klant binnen. De klant heeft schade te melden. Je neemt de papieren aan en geeft aan het te verwerken. Je stuurt de schade direct door aan de schadeafdeling van ZLM. Het is al 12:30. Dat betekent lunchpauze! Met een paar collega's spreek je af lekker aan de picknicktafels in de zon te lunchen, heerlijk! om 13:00 vervolg je je werkdag. Onze baliemedewerker geeft aan dat er een klant binnen stapt voor een offerte van zijn nieuwe woonhuis. Je duikt direct de spreekkamer in en adviseert en offreert de best passende verzekeraar voor de klant. Nadat je deze klant naar alle tevredenheid hebt geholpen ga je aan de slag met de openstaande taken in het CRM systeem. Je moet mevrouw Jansen nog even terug bellen. Na het telefoontje leg je het contact vast in het systeem. Wow, het is al 17:00, de dag is omgevlogen! Bureau nog even opruimen, computer afsluiten en daarna praat je nog even informeel na met je toffe collega's en dan zit de dag er echt op. 

Wat vragen wij van jou?

 • Parttime of fulltime beschikbaarheid;
 • MBO+ werk- en denkniveau;
 • Je hebt goede communicatieve vaardigheden zowel schriftelijk als mondeling;
 • Je bent gedreven en ambitieus;

Wat bieden wij jou?

 • Een marktconform salaris met goede arbeidsvoorwaarden
 • Betaalde opleidingen en we ondersteunen zelfontplooiing
 • Mogelijkheden om door te groeien binnen de organisatie
 • Een afwisselende en zelfstandige functie
 • Een gezellige, betrokken, informele teamsfeer
 • Parttime of fulltime dienstverband 
 • Een ping-pongtoernooi in de pauze

Je sollicitatie met CV kun je mailen naar administratie@boidin.nl. Startdatum en hoeveelheid uren in overleg. 

Voor inhoudelijke informatie over de vacature kun je tijdens kantooruren op maandag t/m donderdag contact opnemen met Peggy Oele middels telefoonnummer 0115- 614 982. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.