ZZP verzekering

Als zpp’er bent u volledig zelfstandig, maar dat betekent niet dat u er alleen voor staat. Onze zakelijke adviseurs nemen graag uw financiële zorgen weg met op maat gemaakte verzekeringen.

Als ZZP’er ben je verantwoordelijk voor je eigen succes en groei. Om jezelf als ondernemer te beschermen, is het belangrijk om de juiste verzekeringen af te sluiten. Verzekeringen kunnen je beschermen tegen de risico’s en zorgen ervoor dat je bedrijf kan blijven groeien. Wij zijn gespecialiseerd in het adviseren en afsluiten van verzekeringen voor ZZP’ers.

Wij bieden verschillende verzekeringen aan die speciaal zijn afgesteld op u en uw bedrijf. Hierdoor kunt u uw bedrijf beschermen en laten groeien. Zo kijken we samen met u naar de risico’s en kijken we naar zaken als pensioensopbouw, arbeidsongeschiktheid, aansprakelijkheid en meer.

Elke ZZP’er is uniek en daarom bieden wij een persoonlijke aanpak die afgestemd is op uw persoonlijke situatie. We zorgen ervoor dat u voldoende gedekt bent en dat u niet te veel betaalt.

Neem gerust contact met ons op. Onze ervaren adviseurs helpen u graag verder en beantwoorden al uw vragen.  

Neem contact met ons op

Bijlages
Bestanden moeten kleiner zijn dan 10 MB.
Toegestane bestandstypen: txt pdf doc docx xls xlsx jpg jpeg png.
Ingangsdatum
Verhuisdatum
Bijvoorbeeld: 17-07-2024
Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hechten veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.