Zakenmensen groeten elkaar tijdens COVID-19 pandemie

Coronamaatregelen

Ook in deze tijd waarbij we met elkaar de strijd aangaan tegen het Coronavirus wil Boidin u graag zo goed mogelijk van dienst zijn.

Onze voorkeur heeft momenteel telefonisch contact. Onze medewerkers zitten tussen 8.30 en 17.00 uur op werkdagen voor u klaar om uw vragen telefonisch te beantwoorden. Heeft u buiten kantoortijden een vraag of bereikt u ons liever digitaal? Klik dan aan de bovenzijde van deze pagina op "contact" of stuur een directe mail naar uw Boidin-vestiging.

Komt u toch langs op kantoor? Dan hanteren wij in overeenstemming van de richtlijnen van de overheid de volgende uitgangspunten:

  1. Heeft u klachten zoals verkoudheid, koorts, hoesten of niezen? Of denkt u in aanraking geweest te zijn met een persoon die corona heeft? Wij verwelkomen u dan op een later moment.
  2. Denkt u aan het dragen van uw mondkapje bij binnenkomst? Zodra u zit en in gesprek gaat met een adviseur kunt u veilig achter een scherm uw mondkapje afdoen.
  3. Wij vragen u een afspraak te maken voordat u komt. Op deze manier weten wij van uw komst af en kunnen wij ervoor zorgen dat er niet te veel personen aanwezig zijn.
  4. Kom alleen, wij verzoeken maximaal één klant per gezin naar ons kantoor te komen.
  5. Wij laten maximaal één persoon per adviseur naar binnen. Indien alle adviseurs in gesprek zijn verzoeken wij u vriendelijk om buiten te wachten.
  6. Respecteer 1,5 meter afstand tussen u en onze medewerkers.
  7. Wij schudden momenteel geen handen, wij hopen dat een glimlach voor u volstaat.
  8. Bij binnenkomst is het verplicht om uw handen te desinfecteren.
  9. Momenteel voorzien wij geen consumpties tijdens de adviesgesprekken.

Op deze wijze hopen wij in staat te blijven onze dienstverlening aan u 100% op peil op te houden, zij het in een wat aangepaste vorm. Samen komen we er in ieder geval altijd uit.

Hartelijk dank voor uw begrip en medewerking!