Een gezin in het bos tijdens de herfst

Goede zorg zonder zorgen

U zorgt uiteraard goed voor uw gezondheid. Maar mocht u toch iets overkomen, dan zorgen wij ervoor dat uw zorg goed is verzekerd.

Kom dagelijks in beweging en word beloond.  Met a.s.r. Vitality blijf je in beweging. Via de app verdien je namelijk punten door stappen te zetten, je hartslag te verhogen. En die punten kun je inwisselen voor de leukste week-, maand- en jaarbeloningen! Vragen over a.s.r. Vitality? Neem contact met ons op of klik op onderstaande link voor meer informatie.

Meer informatie
Heeft u vragen over uw zorgverzekering? Bel ons gerust op.

ZorgMeter: uw zorgwensen overzichtelijk op een rij

Met de ZorgMeter zet u snel en eenvoudig uw zorgwensen voor 2024 op een rij. Zodra u overzicht heeft, kunt u het aanbod van uw huidige zorgverzekeraar beter beoordelen en vergelijken met andere aanbiedingen. 

Download ZorgMeter

Wij berekenen graag voor u uw persoonlijke zorgpremie.

Neem gerust contact met ons op.

Contact opnemen

Zorgverzekering als werkgever aanbieden

Zorgverzekering 2022

Iedereen die in Nederland woont of werkt is verplicht om een basisverzekering voor zorgkosten af te sluiten. Dit basispakket dekt de standaardzorg van onder andere de huisarts, het ziekenhuis en de apotheek. Voor kosten die niet door de basisverzekering worden gedekt, kunt u zich aanvullend verzekeren.  

Ziet u door de bomen het bos ook niet meer met alle mogelijke aanvullende dekkingen? Ervaar het voordeel van een uitstekende zorgverzekering tegen een zeer scherpe premie. Ontvang deskundig en persoonlijk advies wanneer u vragen heeft over uw zorgverzekering.

Wist je dat wij soms zelfs goedkoper zijn dan de online aanbieders?